Trivselskonsulent

Trivsel
I disse tider er der mere end nogen sinde før bevidsthed om, at det ikke udelukkende handler om virksomhedens vækst, og det største mulige tal på bundlinjen. Der er alarmerende mange mennesker der lider af stress og manglende gnist og gejst, så det er mere end nogen sinde før vigtigt at der bliver sat fokus på trivsel, for stresset miljøer og stresset personaler er langt fra effektive.
Det er bevist, at succesraten følger den trivsel, der sættes for dagen.
Det handler om at have gennemsigtighed, åbenhed, synlighed, villighed, nysgerrighed, som giver mod til at turde.
Det handler om at blive hørt, og set som de individuelle mennesker vi er.
Det handler om at få modet til at stå i det svære følelsesmæssige, der naturligt dukker op i vores liv som menneske, så vi hver især har forståelse for os selv og for andre. Med den styrke, som følelsesmæssig kompetence er, vil der være god vækstpotentiale for både personaler og bundlinjer.

 

Trivsel konsulent.
Som trivsel konsulent går jeg i samarbejde med enkelte virksomheder, organisationer og fagforeninger

Jeg tilbyder mig som Trivsel Konsulent, hvor jeg med den enkelte samarbejdspartner aftaler:
*hvilke emner jeg skal tage fat i og hvorfor?
*hvilke ansatte/medlemmer skal det være for?
*hvor meget der skal gøres?
*hvad er målet?
*hvor ofte jeg skal komme i virksomheden?

Mine værktøjer er terapi, coaching, foredrag/workshops, rådgivning, sparring, stress-afhjælpende meditation for grupper og individuelle.

Individuelle samtaler.
Ligestillet med massage, fitness, frokostordning og andre gode tilbud til ansatte, tilbyder jeg terapi/coaching samtaler der går et spadestik dybere til bedre trivsel. Der er så mange der går rundt med noget på hjertet, stort som småt, som, når det bliver frigivet, bliver mere glade og effektive. Tendensen i samfundet er heldigvis, at vi nu er opmærksomme på, at kun ved at have det psykisk godt, er vi engagerede og stabile, og bruger vores fulde potentiale.

Book mig til at være i din virksomhed, i fagforeningen eller a-kassen en dag om ugen/14. dag, i antal måneder vi aftaler, og lad det enkelte personale/medlem/arbejdsledig som måtte have behov for bedre trivsel 360 grader rundt i livet, booke en individuel samtale. En samtale der ikke handler om faglighed, men om det at være menneske med individuelle udfordringer.
En samtale der munder ud i nye indsigt i vedkommende selv, og til bedre trivsel som menneske, professionelt og personligt.

Ring og lad os få et uforpligtende kaffemøde om jeres behov.

Kontakt mig direkte på 6018 4919

 

_MG_0200