Terapi

Individuelt terapi

Vi kan alle have brug for at finde hjem i os selv. For mig betyder det at blive fri af skyld- og skamfølelse, fri af frustrationer og bekymringer. At få bugt med gamle overbevisninger og tankemønstre.
At finde hjem til sig selv, er at hvile i sig selv, at sveje i vinden men ikke vælte. At vide om sine værdier og have et fundament i kærlighed.
Mange mennesker og især kvinder har alt for store krav og forventninger til sig selv. Dette kan medføre stress og udbrændthed. Det kan også medføre mistrivsel og mindreværd, fordi man kan komme til at dunke sig selv i hovedet for ikke at kunne leve op til omgivelsernes og i særdeleshed sine egne krav til sig selv.

Mit budskab er at der er kærlighed i os alle! Men i hverdagens travle praktiske liv, med gøremål og logistik kan det til tider være svært lige at have hul til den kærlighed, der rumsterer derinde et sted. Vi savner og længes, men får skubbet behov, lidenskab og det sjove til side, og tænker “måske en dag, for jeg skal lige…”

Min mission er at bane vejen for kvinder, i at lægge deres forsvar, deres frygt og bekymring, og lade kærligheden blomstre i det indre. Mit arbejde ligger i at lade det autentiske skinne igennem indefra og ud hos klienten, så vedkommende nærer kærlighed til sig selv. Dermed få større potentiale til at videregive til sig selv og sine omgivelser.

Jeg er af den overbevisning, at kvinder har stor indflydelse på, hvordan det går med kærligheden i det hele taget.
Kvinder er limen i samfundet, limen i familierne. Kvinder binder sammen.
Det vi skal binde sammen af, er kærlighed! så frygt og bekymring smelter bort.

Terapi session a´en time koste 900,- kr.

 

Klippekort på 4 sessioner koster 3.100,- kr. (spar 500)

Er du interesseret i at nå nærmere din inderste kerneværdi via terapi, så ring til mig på 60184919