Terapi for brystkræftramte

Til dig kære kvinde, der er eller har været ramt af brystkræft.

Udover at være ramt af selve den livstruende sygdom, oplever du nok en masse tanker og føleler!

Livet bliver sat i perspektiv! og frustrationer, tankemylder, dilemmaer, meningsløshed, magtesløshed, trang til at gemme sig under dynen, og masser af sorg og frygt og bekymring roder rundt i hovedet.

Og det gør det også hos din partner!

Det kræver mange ressourcer af parforholdet at holde fast i kærligheden og samhørigheden. Kvalme og bivirkninger gør at du nok føler dig inde i en slags bobbel, og konsekvensen af dette og af at gå med for mange tanker, er, at du bliver mindre nærværende og kontaktfuld, og det er ganske normalt, men er ikke rart hverken for dig eller din partner.
For partnerens vedkommende kan ske det samme, for han tænker så absolut også, og han har følelser, som han højst sandsynlig ikke viser. Han vil ikke belemre dig med, hvad han tumler med, hvilke tanker han gør sig. Så derfor er det meget normalt at begge parter får trukket sig fra hinanden. Allermest af hensyn til hinanden. Men i denne hensyntagenhed kan man gå hen og føle sig alene.

Dermed vil jeg pointere at der intet er galt med kærligheden, men noget har skygget for den!

Da jeg selv har været ramt af brystkræft og været igennem et forløb med kemoterapi, og har erfaret, at der kan være udfordringer forbundet til et parforhold, der bliver ramt af en livstruende sygdom, er jeg ikke blot parterapeut her, men også kvinde med erfaringer, hvor jeg kan sætte mig fuldstændig ind i din/jeres situation.

At have samhørighed og forståelse, og følges med kærligheden er altafgørende for et parforhold. Hospitaler har rigtig meget at tilbyde for at lindre “smerten” men uden psyken, følelserne, modet, og ikke mindst kontakten til kærligheden, kan det være en svær periode. Derfor tilbyder jeg en pris med rabat.

Du kan have brug for at have dine egne sessioner, og der vil jeg udover samtalen også give dig en dejlig meditation.
Når du kommer sammen med din partner, er sessionen udelukkende samtale, hvor I bliver klogere på jer selv, og på hinanden, og kommer tættere på kærligheden.

Enkelt sessioner a´ 1 time til 900 kr.

Parterapi sessioner kr. 1.100 kr.

Klippekort med 10 klip:
Du og din partner kommer skiftevis sammen og hver for sig.
10 sessioner til 9.000 kr.

Ring gerne til mig, og hør nærmere på 60184919

  
…engang var jeg selv ramt…

KONTAKT mig på 6018 4919