Terapeuten

 

 

Som parterapeut

parterapi københavn frederiksberg er jeg en rolig, nærværende og empatisk, der hurtig får folk til at føle sig trygge.

Jeg arbejder ud fra det eksistentielle, med Gestaltterapien indover, og  jeg tager også fat i kognitiv terapi, alt efter hvad der er bedst for den enkelte klient. Derudover anvender jeg kropsterapi og meditations værktøjer som medspiller, som i øvrigt er rigtig godt til folk med blokeringer, angst, frygt og bekymringer, mindreværd og frustreringer.

Par og enkelt personer kommer til mig, når de har store problemer, når de har mellemstor problemer, og når de har små problemer.
Alle problematikker er lige vigtige, forskellen er blot hvor meget vi griner i terapilokalet, hvor langt et forløb parret skal gå i, og hvor meget parret engagerer sig med et ønske om forsoning.

Udover henvendelser fra personer med udfordringer har jeg også henvendelser fra dem som egentlig har det ok, men som kan mærke, at noget er forandret, fordi de er blevet forældre! Deres fælles kærlighed er i farezonen, fordi den lille ny baby er genstand for al deres opmærksomhed. Parret kommer for at få større indsigt i, hvordan de kan passe på kærligheden til hinanden.

Som terapeut brænder jeg for at facilitere vejen for klienter, til større bevidsthed om hvad det er, der forhindrer og skygger for det gode liv, de kunne have. Så jeg arbejder meget med konflikter, frygt og bekymring, tankemylder, mindreværd, frustrationer med sigte på nærhed, mod, styrke, loyalitet og åbenhed som munder ud i fornyet kærlighed.
Skulle jeg have et motto eller to, så ville det være “din værste fjende er dig selv” og “kærligheden er derinde.. vi skal bare have fjernet det der skygger for den”