Psykoterapi - Inge Hülsen - Psykoterapeut & Parterapeut Frederiksberg

Om psykoterapien hos mig.

I min praksis finder du imødekommenhed, nærvær og empati.
Mest af alt vil du finde du dig selv, som værende helt i orden i mine øjne.

Hos mig går du og jeg på opdagelse i det, som du har mistet af værdi, både af det du er, og af det du holder af.
Vi ser også efter det, som du i virkeligheden ikke kan leve uden.  Det kunne være følelser, anerkendelse, fred i sindet, liv, leg og lidenskab, nære sociale relationer, og kærlighed.

Det du ikke finder hos mig, er formlen på rigtigt og forkert. Du finder heller ikke moral og løftede pegefingre. Du er nemlig grundlæggende helt i orden. Det er hvad du tænker om dig selv, som kan have en dårlig indflydelse på dig, som så resulterer i uhensigtsmæssige handlinger og mønstre, og manglende selvværd/selvtillid.

Vi har alle lavet ting i fortiden, som vi ikke er stolte af, og som vi måske er skamfulde over. Men vi bliver ikke bedre mennesker af, at vi kritiserer os selv, fortsat dunker os selv i hovedet, og udskammer os selv. Tværtimod, vi bliver til dét, vi tænker om os selv, men det er ikke den, vi inderst inde er.

 

 

Den terapeutiske ramme
Den psykoterapi jeg oftest tager udgangspunkt i, har rødder i Gestaltterapien, som handler mest om
her og nu, bevidsthed, fokus på følelser, livsfaser, ansvarlighed, valg og fravalg.

 

 

I det terapeutiske felt er min tilgang den eksistentielle. Altså at vi selv har ansvar og iboende mulighederne for at kunne skabe det gode liv for os selv. Derfor er min rolle at hjælpe dig til at komme i kontakt med dit autentiske sande jeg, hvor du får fat i dine værdier og ressourcer, og potentialer.

Sammen går du og jeg på opdagelse i dit forhold til dig selv og dine følelser. Vi kigger på dine reaktioner og reaktionsmønster, og vi opdager hvad, der hindrer dig i at leve livet i overensstemmelser med dine indre værdier og ønsker.

Psykoterapi er på mange måder en frigørelse af indestængte følelser. I denne frigørelse opstår der en større frihed, og ligeledes et større mod til at gøre det du ønsker, samt modet til at sige fra over for det, du ikke ønsker.

Jeg arbejder på at skærpe det personlige lederskab, som jo handler om at du vil finde modet, og påtage dig ansvaret for at handle, og gå efter dine behov, længsler og drømme.

Psykoterapi handler ofte om at finde modet til at gå vejen mod det liv,
vi inderst inde vil være glade og taknemmelige for”

 

Jeg tilbyder samtaleterapi i min praksis på Frederiksberg.

Ring til mig på telefon 60184919 eller udfyld formularen her på siden.