Parterapi på Frederiksberg

parterapi på frederiksberg

Parterapi er en god mulighed til at få genskabt forholdet og forelskelsen

Parterapi giver mulighed for at skabe forandring, og for at få kigget på, hvad det er, der hindrer kærligheden i at blomstre. Ofte er parterapi en befrielse når der bliver arbejdet med skyldfølelse, frustration, bekymringer og alt for store skjulte krav og forpligtelser man har til det praktiske liv og til sig selv og hinanden. Kærligheden i småbørnsfamilier har svære kår. Det bliver hurtigt et liv med meget praktik, planlægning og logistik. Og kærligheden kan uden bevidsthed smutte ud med badevandet.. og efterhånden kan man synes at at have "mistet sig selv" og dårligt humør og fornemmelsen af mistrivsel sniger sig ind. Trives man ikke i privatlivet, tynger det en og det bliver ofte svært at være optimal god og venlig og produktiv på sin arbejdsplads. Kærligheden skal dyrkes og vedligeholdes, og det er en løbende proces som kræver forståelse, indsigt og rummelighed og bevidsthed. Og det kræver nogen gange at modtage hjælp i form af en parterapeut. Nogen gange skal der et forløb til før der sker en forandring, andre gange skal der faktisk ikke så meget til, før parret er oppe på det gode spor igen.

At vælge at gå i parterapi er en investering!

Vælger I at gå i parterapi, gør I noget godt for jeres parforhold, og også noget godt for jer selv. For det første bliver det en udvikling af den enkelte person, som til hver en tid kan bruge værktøjerne man opnår ved terapien til sit eget selvværd, og for det andet vil jeres udviklingsarbejde få jer tættere på hinanden.

Få mere info:

  Udfyld kontaktformen  Eller ring på tlf. 6018 4919

   

  Få hjælp til at se på forholdet med nye øjne.

   

  Parterapeut Inge Hülsen

  Jeg brænder for mit job som Parterapeut.  Jeg brænder for at bevidstgøre hos mine medmennesker, at meget af det, der skygger for kærligheden, er selvskabte forhindringer. Dette kan først være svært at (ville) forstå, men det opleves som en befrielse og handlekraft for den enkelte at blive bevidst om, hvor meget der kan rykkes med ved at tage ansvar for sit eget liv. Dette skaber hurtige erkendelser og positive forandringer i parforholdet.
  Måske én gang for alle at komme helt hjem! og derfra opleve det parforhold du drømmer om!
  Min erfaring for det bedste resultat ved at gå i parterapi er, at man skiftevis kommer sammen og hver især.
  Den første session kommer I som par sammen, og gangen efter kommer I individuelt, og så fremdeles.

  Praktisk info

  Parterapi på Frederiksberg: Dr. Priemes Vej 2, st.th. 1854 Frederiksberg C.
  Pris: Parterapi koster 1.100 kr.    Individuel terapi koster 900 kr.
  Mulighed for klippekort på 4 eller 10 klip.
  Klippekort refunderes ikke, men gælder et år.
  Et forløb kan aftales med en blanding af personligt fremmøde, zoom og walk-and-talk. Lad mig høre hvad du/I ønsker.

  Kontakt mig

  Ring gerne til mig hvis du/I vil vide mere på telefon: +45 60184919
  Du kan også sende mig en email på inge@cetu.dk - eller udfylde formularen i toppen af siden.
  Se mere om parterapeut Inge Hülsen her