Inge Hülsen

Hvem er Inge Hülsen

 

Parterapeut. Psykoterapeut.
Mindfulness- og meditationstræner.

Og fra fortiden; Kontorsekretær. Skolelærer. Teaterinstruktør.

Jeg har 25 års erfaring i at arbejde med mennesker og deres udvikling fysisk- psykisk, mentalt og kreativt.

Gennem mit liv har jeg altid været i kreative processer.. som underviser, foredragsholder, workshopleder, hvor den fornemmeste opgave er at ”vække” og inspirere kursister og elever til at folde sig ud i kreative gøremål, og derigennem opdage et værd i sig selv.
Forinden jeg blev terapeut, har jeg været lærer i rigtig mange år på en efterskole for boglig svage unge, hvor det handlede om at opnå succes og skabe sejre hos eleverne via kreativitet og håndværk. To af disse år var jeg forstander.

I den kunstneriske og kreative verden har jeg selv fået afløb for diverse kunst og kunstterapi, og jeg har en passion for fotografiet som kunstnerisk udtryksform i leg med form, linjer, lys og skygge.

Min egen terapeutiske og udviklingsmæssige vej har jeg lagt forbi Nordisk Gestalt Institut og sidenhen Parterapeut, Essens Instituttet, Coach og MidiMind-terapeut. Institut for Sundhed & Trivsel.

Jeg har været med til at stifte et psykoterapeutisk institut, hvor jeg uddannede studerende til psykoterapeuter gennem 7 år.

Mit terapeutiske virke i dag er hovedsagelig som parterapeut, psykoterapeut, coach, konsulent, underviser og foredragsholder.
Jeg er kursusleder på Institut for Sundhed & Trivsel, som min mand Mads Vang Christensen ejer.

Det er en ære for mig at hjælpe klienter og være med til at facilitere vejen til et bedre ståsted i livet. Både for par og for personer der ikke er i parforhold.

Jeg bor og har praksis på Frederiksberg

parterapi københavn frederiksberg

Som menneske..

..er jeg rolig, nærværende og empatisk, der hurtig får folk til at føle sig tryg.

Jeg arbejder ud fra det eksistentielle, med Gestaltterapien indover, og  jeg tager også fat i kognitiv terapi, alt efter hvad der er bedst for den enkelte klient. Derudover anvender jeg kropsterapi og meditations værktøjer som medspiller, som i øvrigt er rigtig godt til folk med blokeringer, angst, frygt og bekymringer, mindreværd og frustreringer.

Par og enkelt personer kommer til mig, når de har store problemer, mellemstor problemer, og mindre problemer.
Alle problematikker er lige vigtige, forskellen er blot hvor meget vi griner i terapilokalet, hvor langt et forløb parret skal gå i, og hvor meget parret engagerer sig med et ønske om forsoning.

Udover henvendelser fra personer med udfordringer har jeg også henvendelser fra dem som egentlig har det ok, men som kan mærke, at noget er forandret, fordi de er blevet forældre! Deres fælles kærlighed er i farezonen, fordi den lille ny baby er genstand for al deres opmærksomhed. Parret kommer for at få større indsigt i, hvordan de kan passe på kærligheden til hinanden.

Som terapeut brænder jeg for at facilitere vejen for klienter, til større bevidsthed om hvad det er, der forhindrer og skygger for det gode liv, de kunne have. Så jeg arbejder meget med konflikter, frygt og bekymring, tankemylder, mindreværd, frustrationer med sigte på nærhed, mod, styrke, loyalitet og åbenhed som munder ud i fornyet kærlighed.

Hvorfor vælge mig som din individuelle parterapeut – psykoterapeut – coach
Fordi:

  • jeg har mere end 25 års erfaring med at arbejde med mennesker fysisk, psykisk og mentalt.
  • jeg har været medstifter af Essens Instituttet, hvor jeg gennem 7 år har opnået stor erfaring med at uddannet studerende til psykoterapeuter og coaches.
  • jeg ikke blot har studeret bøger, jeg har også selv gennemgået livskriser, som skilsmisse, stress og brystkræft. Så dermed ved jeg hvad det vil sig at være i noget svært.
  • jeg arbejder med det hele menneske i processer i samspil med det mentale, det eksistentielle, og det følelsesmæssige.
  • jeg anser mod og sårbarhed for at være vigtige egenskaber, som skal arbejdes frem og ud, til gavn for både dig og dine nære
  • jeg anser parforholdet for et godt fundament for personlig udvikling, til bæredygtige relationer i forhold til os selv og vores verden
  • jeg faciliterer vejen til varig positiv forandring.
  • jeg tror på at vi alle indeholder kærligheden, vi skal blot have fjernet det´ som skygger for den.