MediMind-Therapy

MediMind-Therapy© er en nænsom blanding af Terapi, Meditation, og Mindfulness.  og er meget effektiv mod STRESS !

Det har meget fine positive resultater at forene disse 3 elementer.

MediMind er en effektiv metode til at blive mere nærværende, og til at hvile i sig selv. Metoden hjælper på at mærke de autentiske følelser, og det styrker kropsfornemmelserne. Metoden afhjælper og forebygge konflikter i sindet og de konflikter, man kan have med sin partner/arbejde/relationer.

MediMind  er rigtig godt mod stress, angst og forstyrrende tankemylder. Den milde blanding af terapi, meditation og mindfulness forener velvære, selvværd og kærlighed, og styrker egenomsorg, indre ro, koncentration og fokus.

MediMind er sat i værk på baggrund af tendensen i samfundet, at mange lever et alt for stresset liv, og vi får overset det vigtigste; at være tilstede!
Rigtig mange mennesker lider af unødig frygt-, angst- og bekymringstanker. Nogle mennesker er ikke helt bevidste om at det, er det, de render rundt med, og de er dermed heller ikke klar over, at det er af den årsag, de ikke trives optimalt.
En del mennesker lever uden god kontakt til sig selv, og uden god kontakt til sin partner. De synes livet er et trummerum, og de føler sig i bund og grund lidt ensomme.

Behovet er stigende for at komme til det gode liv.

Flere ønsket at få bedre kontakt til sin krop (psykiske krop) og mærke de følelser, der har været gemt væk i den travle hverdag. Der er en længsel efter værktøjer til at blive mere nærværende i forhold til sine børn, sin partner og til det man i det hele taget foretager sig.

Når vi har en god kontakt til vores krop, er der mulighed for at udvikle os. God kropskontakt giver os frihed og vi skaber en kontakt til vores kreative potentiale, der ligger i os.

MediMind-Therapy er en effektiv metode for arbejdet med tilgivelsesprocesser.

Metoden er også rigtig god for teenagere og unge mennesker, der har præstations- eksamensangst og et lavt selvværd.

Det er godt for ganske almindelige personer, der har et travlt liv, og efter en lang dag med masser af strategier fra hovedet af, ønsker at komme ned i kroppen og være til stede i nærvær med ro og balance.


En session a´ en time koster 700 kr.
I Fuengirola Spanien 70 Euro