Græsset er så grønt som du gør det til!

 

”Naboens græs er altid grønnere..”

Denne sætning er nok opfundet, på baggrund af ikke at være helt tilfreds med sit eget ståsted. Og de har nok også taget en offerrolle på sig, og synes, det er lidt synd for dem selv.

Hvis din opmærksomhed er på, at græsset er grønnere andre steder, er det højst sandsynlig fordi, du har glemt at tage ordentlig ansvar for dit eget “græs!”  ..måske du har forsømt at passe og pleje “græsset”, forsømt at nusse og værne om det, måske du har misligholdt det, så “ukrudt” har sneget sig ind, måske du har glemt at give det næring med omsorg og din opmærksomhed!
Du har selv ansvaret for, at gøre “græsset” lige som du ønsker, det skal være! Det er dit ansvar hvor frodigt og plejet, det er.
Tag en beslutning om at leve dit liv optimalt! og få gjort de handlinger og gøremål som du inderst inde ved, er de rigtige for dig. Dermed vil du ikke have trang til at sammenligne dig med naboen, men hvile i at have fokus på dit eget “græs”.

I ovennævnte sætninger kan du som en opmærksomhed til dig selv sætte andre ord end græs! f.eks. liv, kærlighed, nærvær, samhørighed, fællesskab, kontakt til dine børn, leg og latter, jobbet.

Det er altid sundt at vende spotten, og kigge på sig selv og sit eget.  Og med udgangspunktet at det er DIG, der er ansvarlig for DIT liv. Vil du måske lave nogle justeringer til.

Det er et aktivt valg, og op til dig, om at gå efter at få det bedre.

 

 

 

 

 

Be first to comment