Testamonials - Inge Hülsen - Psykoterapeut & Parterapeut Frederiksberg

Et uddrag af feedback fra medlemmer til deres fagforening
som har hyret mig som trivselskonsulent til individuelle samtaler:

 

“Jeg fik rigtig meget ud af samtalen med Inge Hülsen. Det var faktisk lige hvad jeg havde brug for. Når man har været ledig i så lang tid, så er det klart, at der opstår nogle negative tanker og at det kommer til at påvirke ens omgivelser.
Inge er meget behagelig at tale med, og man føler sig i den grad forstået. Jeg følte mig tryg ved at fortælle hende om mine tanker og problemer.
Det kan kun anbefales at snakke med Inge.
De bedste hilsner fra Sascha M.”

 

“Jeg har fået meget ud af at tale med Inge. Det er et ret godt tilbud til medlemmerne, som fagforeningen har givet, og jeg kunne da rigtig godt have tænkt mig det tidligere, da jeg var nyledig, for hjælp og afklaring.
Det har gavnet mig at have Inge, som et professionelt og uvildigt menneske, til at lægge øre til, give respons og have fokus på mig i en times tid, hvor jeg kunne lufte både ideer og frustrationer.
Er der mulighed for at komme til trivselskonsultens igen, så melder jeg mig gerne!
Venlig hilsen Helle C.”

 

“Jeg synes det var rigtig godt. Jeg havde meldt mig til samtale med trivselskonsulenten for at få lidt hjælp ang. stress. Og jeg blev mødt med et stort smil og jeg følte mig straks rigtig godt tilfreds. Inge udviser meget ro og tillid, så man har mod på at fortælle og kommer samtidig med råd og vejledning til hvad man kan gøre for at komme videre.
Jeg fik til sidst en guidet meditation – det var helt fantastisk.
Jeg kunne klart bruge nogle af de ting hun sagde jeg skulle prøve – og hvid det var muligt ville jeg booke en tid til. 45 min var fint – kunne sagtens have brugt længere tid.
Jeg er sikker på at mange andre medlemmer vil synes det er en fantastisk mulighed for sparring 1:1 hvad enten det er til jobsøgning eller hjælp til at få tingene til at fungere på det personlige plan.
Bedste hilsner Camilla V.”

 

“Jeg var rigtig glad for min samtale med Inge. Det var en meget positiv oplevelse, som virkelig fik mine øjne op for nogle ting, som (måske lå lige for næsen) jeg ikke selv havde fokus på, men som kan hjælpe mig videre i mit uddannelsesforløb og arbejdsliv. Jeg ville til en hver tid tage imod tilbuddet igen, hvis jeg kører lidt fast.
Kærlig hilsen S. V.”

 

“Jeg vil først og fremmest rose fagforeningen for det her tiltag. Jeg synes det er sympatisk og engagerende, at fagforeningen sætter sådan et initiativ i gang på foranledning af medlemmerne.
Mit eget besøg hos Inge var meget givende. Der er selvfølgelig grænser for, hvad man kan nå på så kort tid, så jeg kan ikke sige, at vi snakkede om emner, som jeg ikke havde overvejet før. Men det var inspirerende at få friske øjne på problematikker, som jeg tumler med, og jeg gik bestemt fra mødet med nogle konkrete ting, som jeg kan arbejde videre  med.
Hilsen K. Rojel”