Parterapi på Frederiksberg

 

Parterapi i København og på Frederiksberg

Jeg brænder for mit job som Parterapeut.  Jeg brænder for at bevidstgøre hos mine medmennesker, at meget af det, der skygger for kærligheden, er selvskabte forhindringer. Dette kan først være svært at (ville) forstå, men på et tidspunkt er det en bevidsthed, der er med til at vende spotten mod sig selv. Det opleves som en befrielse og handlekraft for den enkelte at blive bevidst om, hvor meget der kan rykkes med ved at tage ansvar for sit eget liv. Dette skaber hurtige erkendelser og positive forandringer i parforholdet.

At fjerne forhindringer og bane denne vej til bevidsthed, ved at lyse på det der før var mørkt, ynder jeg at samarbejde med klienterne om.

At vælge at gå i parterapi er en investering!

Vælger I at gå i parterapi, gør I noget godt for jeres parforhold, og også noget godt for jer selv.

For det første bliver det en udvikling af den enkelte person, som til hver en tid kan bruge værktøjerne man opnår ved terapien til sit eget selvværd, og for det andet vil jeres udviklingsarbejde få jer tættere på hinanden.

 

 

JA-TAK,  jeg vil gerne kontaktes

Udfyld kontaktformen

Eller ring på tlf. 6018 4919

Parterapi er en god mulighed til at få genskabt forholdet og forelskelsen.

Parterapi giver mulighed for at skabe forandring, og for at få kigget på, hvad det er, der hindrer kærligheden i at blomstre.

Ofte er parterapi en befrielse når der bliver arbejdet med skyldfølelse, frustration, bekymringer og alt for store skjulte krav og forpligtelser man har til det praktiske liv og til sig selv og hinanden.

Kærligheden i småbørnsfamilier har svære kår. Det bliver hurtigt et liv med meget praktik, planlægning og logistik. Og kærligheden kan uden bevidsthed smutte ud med badevandet.. og efterhånden kan man synes at at have "mistet sig selv" og dårligt humør og fornemmelsen af mistrivsel sniger sig ind. Trives man ikke i privatlivet, tynger det en og det bliver ofte svært at være optimal god og venlig og produktiv på sin arbejdsplads.      

Kærligheden skal dyrkes og vedligeholdes, og det er en løbende proces som kræver forståelse, indsigt og rummelighed og bevidsthed. Og det kræver nogen gange at modtage hjælp i form af en parterapeut. Nogen gange skal der et forløb til før der sker en forandring, andre gange skal der faktisk ikke så meget til, før parret er oppe på det gode spor igen.

parterapi københavn frederiksberg

Parterapi på Frederiksberg 

Måske en´gang for alle at komme helt hjem! og derfra opleve det parforhold du drømmer om!

Min erfaring for det bedste resultat ved at gå i parterapi er, at man skiftevis kommer sammen og hver især. Den første session kommer I som par sammen, og gangen efter kommer I individuelt, og så fremdeles.

 parterapi i København og på Frederiksberg er beliggende centralt på Frederiksberg.

Parterapi pr. session a´en time koster 1.200,- kr.

Individuel terapi pr. session a´en time koste 1.000,- kr.

Klippekort på 10 klip koster 10.000,- kr. spar 800,-kr. (skiftevis sammen og hver for sig)

Ring gerne til mig hvis du/I vil vide mere. På 60184919

Se mere om parterapeut Inge Hülsen her